Copyright © 2012 by "Clair Bouman" 
dogsloyalty.com
Eigen honden

Ik ben in het bezit van 6 honden, die allemaal helpen tijdens de (her)opvoeding van honden én  mensen:
      - Ze werken mee aan het in balans brengen van honden
      - Ze fungeren als afleiding bij het aanleren van oefeningen
      - Ze laten mensen zien en ervaren wat het voor een hond betekent om in balans te zijnJune Parson Russell Terrier  Teef   geb. 6 -6- 1999 is heel goed met bange of timide pups of volwassen honden.
Zij geeft hen de ruimte om naar haar toe te komen zonder dat zij een bedreiging vormt. Zij heeft een hele rustige energie.

Simmy Parson Russell Terrier  Teef  geb. 13-10-2002 is een hondje met een hele hoge werkdrift en alleen maar oog voor haar baas; hierdoor negeert zij andere honden totaal. Zij heeft een ondergeschikte, doch stabiele energie. Is uitermate geschikt om als voorbeeld te fungeren wat een hond allemaal voor zijn baas kan en wil doen. Tevens kan zij opwinding bij een andere hond uitlokken.

Kissy Duitse Herder Teef  geb. 24-12-2003 is een rustige, beheerste hond, die heel goed overweg kan met honden die een of andere vorm van agressie laten zien. Zij heeft een hele rustige maar stabiele energie die ze ook uitstraalt.

Pavlov Duitse Herder Reu  geb. 8-3-2007  heeft een uitstraling die andere honden in de rust brengt.

O’Neela Parson Russell Terrier geb. 2-12-2007 is uitermate geschikt voor erg drukke pups; zij weet instinctief dat dit niet goed is en brengt ze binnen enkele seconden in volledige rust. Zij heeft een stabiele, maar redelijke hoge energie.

Talea Parson Russell Terrier  geb. 3-3-2011 is zelf nog in opleiding, maar helpt toch al mee in het in balans brengen van andere honden. Ze is nog erg speels, maar heeft een goede energie en weet precies wanneer ze ondergeschikt moet zijn en wanneer ze een andere hond volledig moet negeren.